Expedia.nl Ervaringen en Handige Informatie over Expedia

Lees, waardeer en deel je ervaringen over Expedia.nl

ervaringen Expedia.nl reviews

Totale klantwaardering (189 ratings): 2

Wilt u voordelig reizen? Stel zelf een goedkope reis samen of boek hier losse vliegtickets, autohuur en accommodatie. Uw eigen reis, voor de laagste prijs!

Betalingsopties

Expedia.nl is aangesloten bij

Beveiliging

Boekingskosten Expedia.nl

 • Boekingskosten:  Circa € 7,50 per vliegticket.

Contact www.Expedia.nl

 • Website adres:  https://www.expedia.nl/
 • Klantenservice Telefoon:  020 - 200 84 59 of 020 - 206 13 64. Pakketreizen: 0900-7-777-300 (NL) (€0,40 p/m. Zonder vooraf aangegeven max. kosten per gesprek).
 • Klantenservice Bereikbaarheid:  Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 20:00 uur. Zondag: 10:30 -18:30 uur.
 • Email:  travel@support.expedia.nl

Producten

 • Aanbiedingen  
 • Vliegtickets  
 • Hotels  
 • Autoverhuur  
 • Vakanties  
 • Stedentrips  
 • Zakelijk  
 • Fly Drive  
 • Rondreizen  
Bekijk ook:
Beoordeel Expedia.nl

Wat vind je van de website snelheid van Expedia.nl?


Per 24 uur maar 1 maal stemmen per IP adres. (Address: 54.196.223.42)
Er is in totaal 41 keer gestemd

Is Expedia.nl ipad compatible?


Per 24 uur maar 1 maal stemmen per IP adres. (Address: 54.196.223.42)
Er is in totaal 32 keer gestemd

Wat is je algemene indruk van Expedia.nl


Per 24 uur maar 1 maal stemmen per IP adres. (Address: 54.196.223.42)
Er is in totaal 39 keer gestemd

Wat vind je van de gebruikersvriendelijkheid?


Per 24 uur maar 1 maal stemmen per IP adres. (Address: 54.196.223.42)
Er is in totaal 39 keer gestemd

Wat vind je van de servicedesk?


Per 24 uur maar 1 maal stemmen per IP adres. (Address: 54.196.223.42)
Er is in totaal 38 keer gestemd

Opmerkingen over Expedia.nl (8)

3 Maanden geleden door Erik
Expedia probeert de indruk te wekken dat ze zo goedkoop zijn. Wel dat is een indruk die slechts gebaseerd is op hun theatrale reclames maar niet op de feiten. Ga eens vergelijken en ontdek dat Expedia in ieder geval met vliegtickets altijd bij de duurste hoort. Ze zijn wel heel goed in misleiding, dat dan weer wel:)

5 Maanden geleden door Rogier Marsman
Eén groot bedrog en misleiding bedrijf met hun opgeklopte acties zoals vandaag zoveel % korting (niets van waar). En dan die onzin van wees snel nog zoveel kamers over. Op andere sites en bij het hotel zelf blijken er veel meer kamers te zijn! HEEL EXPEDIA STINKT en ze hebben ebookers ook nog opgeslokt met haar mooie kortingsacties van 10-15%. NOU IK ZAL NOOIT BOEKEN BIJ EXPEDIA MET HAAR HOGE PRIJZEN EN VOORAL HAAR STREKEN/LEUGENS. BAH!

6 Maanden geleden door Gerard Zikking
Vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt met Expedia.nl. Die ervaring was dusdanig goed dat we dit jaar opnieuw via hun hebben geboekt. Dit keer een gecombineerde reis. 2 Steden, Rome en Napels. Dus vluchten van en naar verschillende bestemmingen. Ik kwam er niet goed mee uit de voeten en belde. Geen eindeloze wachttijd, maar snel contact. En... het werd meteen voor mij in orde gemaakt. Toen, oh je , onze familie uit de US, voor wie wij ook, op onze naam, geboekt hadden, waren door een motor ongeluk niet in staat deze reis te maken. Ik maar denken: "Dat annuleren gaat problemen geven!" Ik contact opnemen met Expedia. Heerlijk, opnieuw werd ik snel en vakkundig te woord gestaan. En? Wat denk je? De dame van de hulp desk belde meteen met het hotel. 5 Minuten later was het geregeld. De volgende dag stond het bedrag, zonder aftrek kosten, op mijn rekening. Echt Expedia, ik heb wel andere ervaringen. Ga zo door en ik blijf klant.

Meer dan 1 jaar geleden door Mascha
Ik heb bij Expedia een reis geboekt met Qatar naar Zuid Afrika. Half april kreeg ik bericht dat deze vlucht is vervallen. Geboden alternatief was vertrek vanaf Brussel. Ik heb verzocht mijn vlucht om te zetten naar 2 dagen eerder zodat ik wel vanaf Schiphol kan vertrekken. Daarna talloze telefoontjes gepleegd, mailtjes verzonden, beloftes ontvangen die niet nagekomen worden en inmiddels bijna 1 1/2 maand verder en ik heb nog steeds geen vlucht. Straks is deze vlucht ook al bezet, doordat Expedia niet haar werk doet. Weet niet meer wat te doen om tot deze organisatie door te kunnen dringen. Blijkbaar te moeilijk voor ze. Boeken is zo gedaan, maar als je ze daarna echt nodig hebt blijkt het een zeer slechte en klantonvriendelijk bedrijf.

Erg lang geleden door Harry van der Sluis
Dit is toch nog steeds een toppertje. Altijd goeie en scherpe prijzen, is één van de betrouwbare partijen op de markt en heeft een hele goeie prijs/kwaliteits verhouding. Zeker de moeite waard om in een zoekopdracht mee te nemen!

Erg lang geleden door Peter
Normaal boekte ik altijd via een traditioneel reisbureau, nu via expedia geboekt! Het hele pakket van vliegticket tot hotel. Perfecto!

Erg lang geleden door A Varkevisser
Goeie prijs gevonden bij expedia maar wat een armoede om over te gaan tot een boeking! ze hebben geen eens ideal en dat is een heeeeel groot minpuntje!

Erg lang geleden door Sanne Baak
Toppie! voor het hele gezin een reis naar de VS geboekt! Super service, vliegtickets kreeg ik direct in mijn mail. Ik ken Expedia van TV, maar tot nu toe bevalt het mij prima!

( Verplicht ) :
( Verplicht ) :
( Verplicht en maximaal 3072 tekens lang ) :
Om spam te voorkomen en te verifieren dat u een mens bent vragen we u de schaar te selecteren…

© 2007-2016 Alle rechten voorbehouden - Vliegticketstool.nl is een concept van